Μαρία Κρυσταλλίδου : Η όμορφη 19 χρονη Κρητικιά τραγουδίστρια, ήρθε για να μείνει !

0
952

Η 19χρονη όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Κρυσταλλίδου, κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Από μικρή ηλικία, κατάλαβε πόσο της αρέσει το τραγούδι και ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον Πάνο Τσίκο και παράλληλα έμαθε να παίζει το αγαπημένο της όργανο, την κιθάρα, χαρίζοντας αρχικά στις σχολικές παρέες, ευχάριστες μουσικές στιγμές.

Συνέχισε και μετάτο λύκειο, να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, στα μικρα μπαράκια που περιστασιακά έκανε Live. Επέλεξε να εμφανίζεται συνειδητά στον στενό της φιλικό κύκλο, διότι όπως μας εκμυστηρεύτηκε, ήθελε να ξεκινήσει επίσημα και επαγγελματικά τις εμφανίσεις της, όταν θα νοιώθει έτοιμη και μετά την κυκλοφορία του πρώτου της digital single.

Τα σχέδια της Μαρίας, πήγανε λίγο πίσω λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και τα αυστηρά μέτρα και με την πρώτη ευκαιρία, θα μας έρθει στην Αθήνα για να ηχογραφήσει το νέο της τραγούδι, το οποίο κινείται σε λαϊκά μονοπάτια. Οι εγγραφές θα γίνουν σ’ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά studio ηχογραφίσεων και συγκεκριμένα στο studio 111 του Τάκη Αργυρίου. Θαυμάζει την Δέσποινα Βανδή και το όνειρό της, είναι να τραγουδήσει κάποια στιγμή δίπλα της. Επίσης της αρέσει η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Όνειρό της είναι να τραγουδήσει σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, στο πλευρό καταξιωμένων τραγουδιστών.

Όνειρό της είναι να τραγουδήσει σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, στο πλευρό καταξιωμένων τραγουδιστών.

Στο πλευρό της, ο executive producer Παύλος Χριστοδούλου, υποστηρικτής των προσπαθειών της, στα πρώτα της σημαντικά βήματα.

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται….