Μαρίνα Νικολοπούλου : Πρώτη επιλογή του Θέμη Αδαμαντίδη, στις εμφανίσεις του !

0
4761

Η ανερχόμενη ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρίνα Νικολοπούλου, συνοδεύει με απόλυτη επιτυχία τις τελευταίες εμφανίσεις του Θέμη Αδαμαντίδη στα πλαίσια της καλοκαιρινής του τουρνέ, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του μεγάλου τραγουδιστή, του μαέστρου κ των μουσικών.

Η Μαρίνα, η οποία σε κάθε της εμφάνιση, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, είναι τώρα στο στούντιο, στη διαδικασία της επιλογής του πρώτου της digital single, το οποίο θα κυκλοφορησει με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου, ο οποίος είναι δίπλα της από τα πρώτα της βήματα.

Σύντομα θα την θαυμάσουμε ζωντανά, στη πίστα του νυχτερινού κέντρου NORTH (ex ΕΜΠΑΤΗ) στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη, του Ανδρέα Στάμου και μίας πολύ δυνατής ομάδας, ανερχόμενων τραγουδιστών.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου γεννήθηκε στην όμορφη Πάτρα και από μικρή της άρεσε να τραγουδάει. Σπούδασε Παραδοσιακή και Λαική μουσική με ειδικότητα το ακορντεόν.

Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία 7 χρόνια.
Εχει στο ενεργητικό της, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενδεικτικά αναφέρουμε τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Παντελή Παντελίδη, τον Ανδρέα Στάμο, τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Κώστα Σαφέτη, την Χαρά Βέρρα και τον Στάθη Ξένο.

Είναι δίδυμος στο ζώδιο και έχει γεννέθλια την 1 Ιουνίου.