Μαρίνα Νικολοπούλου : Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές στο North Live Stage

0
2503

H πρωτοεμφανιζόμενη Μαρίνα Νικολοπούλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές στο North Live Stageμ (πρώην ΕΜΠΑΤΗ, στον Κόμβο Βαρυμπόμπης), δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Ανδρέα Στάμο, την Ελένη Τζαβάρα και τον Κώστα Αγέρη.

Η Μαρίνα, η οποία σε κάθε της εμφάνιση, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, είναι τώρα στο στούντιο, στη διαδικασία της επιλογής του πρώτου της digital single, το οποίο θα κυκλοφορησει με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου, ο οποίος είναι δίπλα της από τα πρώτα της βήματα.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου γεννήθηκε στην όμορφη Πάτρα και από μικρή της άρεσε να τραγουδάει. Σπούδασε Παραδοσιακή και Λαϊκή μουσική με ειδικότητα το ακορντεόν. Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία 7 χρόνια.

Εχει στο ενεργητικό της, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενδεικτικά αναφέρουμε τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Παντελή Παντελίδη, τον Ανδρέα Στάμο, τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Κώστα Σαφέτη, την Χαρά Βέρρα και τον Στάθη Ξένο.

Φωτογραφίες Night Stories