Ο ταλαντούχος Κύπριος τραγουδιστής Μαυρίκιος, υπέγραψε σήμερα, με την Minos EMI την διανομή της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς, η οποία κυκλοφόρησε με την νεοσύστατη δισκογραφική εταιρεία Voca Records, με τον τίτλο “Βουτιά στο κενό”.

Ο Μαυρίκιος γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου στις 17 Φεβρουαρίου 1991.
Μόλις στα 5 του χρόνια γράφτηκε σε ωδείο με σκοπό τη συνειδητή καλλιέργεια μουσικής παιδείας. Μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει πολλά θεωρητικά μαθήματα μουσικής και έχει πτυχίο πιάνου και σύγχρονου & κλασσικού τραγουδιού.

Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε διάφορους και αξιόλογους διαγωνισμούς με πρώτα βραβεία και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών μου στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 


Η Voca Records είναι μία νέα δισκογραφική εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται σε κυκλοφορίες pop / rock ηχογραφημάτων, με Ελληνικό και ξένο στίχο. Εχει σαν στόχο την προώθηση και παρουσίαση αυστηρά επιλεγμένων προτάσεων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, στο μουσικόφιλο κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Την διανομή για Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, την κάνει η Minos EMI, με όλα τα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας στρατηγικής συμμαχίας.