Ο 26χρονος Νίκος Μπαλιάκος είναι ένας ακόμη νεαρός μουσικός και τραγουδιστής από την Πάφο που κατάφερε να περάσει από τα Blinds Auditions του «The Voice» αφού η καρέκλα της Δέσποινας Βανδή γύρισε ειδικά για αυτόν !!!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ποίος είναι όμως ο Νίκος Μπαλιάκος και ποια η σχέση του με τη μουσική;

O Νίκος Μπαλιάκος γεννήθηκε στην Αθηνα και σε ηλικία 10 έτων μετακόμισε με την οικογένειά του στην Πάφο. Από την σχολική ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική, το τραγούδι και την κιθάρα παρακολουθώντας μαθήματα στο ωδείο.
Το 2006 επιστρέφει στην Αθήνα σαν φοιτητής και ξεκινά τις σπουδές του στην Φιλοσοφική Αθηνών, συνεχίζοντας παράλληλα την ενασχόλησή του με την μουσική, κάνοντας ένα βημα παραπάνω συνθέτοντας τραγούδια. Η ενασχόλησή του με τη μουσική, γίνεται πλέον επαγγελματική και παίρνει μέρος σε διάφορες συναυλίες, αφήνοντας στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Κύπρο όπου δουλεύει ως επαγγελματίας μουσικός και τραγουδιστής ενώ παράλληλα εμπλουτίζει τις μουσικές του γνώσεις του, πάνω στην Τζάζ.

Μάλιστα ο Νίκος κυκλοφόρησε μέσα στο 2013 και την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Η εποχή» με αρκετούς συντελεστές από την πόλη μας!

Τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει από την Voca Records, με διανομή  Minos EMI / Universal.