”Τα πάντα και για πάντα”
Μουσική / Στίχοι : Πέτρος Ιμβριος.
Σκηνοθεσία Μανώλης Τζιράκης.
Starplanet Records / Διανομή Minos EMI.

Make up και Hair Stylist : Christian Κοντός
Styling : Αφροδίτη by Maria Patelli Collection/USA
Υπεύθυνος παραγωγής : Παύλος Χριστοδούλου (Starplanet)

Η Αφροδίτη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Fame Story». Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τις φωνητικές της δυνατότητες και κίνηση όσο κι από την εξωτερική της εμφάνιση. Λίγοι ήταν βέβαια τότε αυτοί που γνώριζαν το πλούσιο βιογραφικό της και τις μοναδικές συνεργασίες που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλα ονόματα του χώρου της ελληνικής showbiz.
Η εντυπωσιακή Αφροδίτη – το όνομα της ταιριάζει απόλυτα – έχει ζήσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Λος Άντζελες). Εκεί εργάστηκε ως μοντέλο, τραγουδίστρια αλλά και ως ηθοποιός σε μικρούς μα χαρακτηριστικούς ρόλους σε γνωστά σίριαλ όπως τα «Φιλαράκια» και σε ταινίες όπως οι «Vanilla Sky» και «Minority Report».
Έχει ήδη μοιραστεί τη σκηνή με τους Modern Talking και τους Kool and The Gang, ενώ μετρά κι ένα επιτυχημένο single στη Γερμανία. Ο χρόνος της, μοιράζεται ανάμεσα στην Νέα Υόρκη, την Αθήνα και την αγαπημένη της Κέρκυρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Αντύπας, Ελλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Καίτη Γαρμπή, Άγγελος Διονυσίου, Λένα Παπαδοπούλου και Στέλλα Γεωργιάδου.

Δείτε το videoclip… κάντε CLICK εδώ !