Η 74χρονη σήμερα Nancy, δήλωσε ότι ο πατέρας της θα απεχθανόταν τα προκλητικά βίντεο κλιπ που γυρίζουν στις μέρες μας οι σταρ της μουσικής

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Nancy Sinatra, κόρη του θρυλικού Frank Sinatra και ποπ είδωλο της δεκαετίας του ’60, εξέφρασε τη γνώμη της για τη σύγχρονη ποπ μουσική, ασκώντας έντονη κριτική στις σημερινές συναδέλφους της που, κατά τη γνώμη της, προβάλλουν μόνο το σεξ.

Η 74χρονη σήμερα Nancy, δήλωσε ότι ο πατέρας της θα απεχθανόταν τα προκλητικά βίντεο κλιπ που γυρίζουν στις μέρες μας οι σταρ της μουσικής. Αναφορικά με τα βίντεο που εμφανίζουν γυμνό και προκλητικές ερωτικές σκηνές είπε χαρακτηριστικά: «Είναι θλιβερό που οι γυναίκες νιώθουν ότι πρέπει να καταφεύγουν στη χρήση της σεξουαλικότητας τους. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να νιώθεις περήφανος για τη μουσική σου».

«Δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους βίντεο και οι πραγματικά ταλαντούχοι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά δεν χρειάζεται να καταφεύγουν σε τέτοια κόλπα», πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια, αφήνοντας αιχμές για δημοφιλείς ποπ σταρ όπως η Miley Cyrus και η Rihanna.

Πηγή : http://www.protothema.gr