Μια εκπομπή με άρωμα Ελλάδος. 
Η ομογένεια αγαπάει την μουσική και θαυμάζει τραγουδιστές που θα ήθελε κάποια στιγμή να τους δει και να τους ακούσει από κοντά. 
Ο Χάρης Λεμπιδάκης είναι το πρόσωπο έκπληξη που επιλέχθηκε από το μεγάλο κανάλι της ομογένειας στην Αμερική ( NEW Greek TV) να παρουσιάσει σειρά εκπομπών με πορτραίτα Ελλήνων καλλιτεχνών από το λαικό – έντεχνο και παραδοσιακό χώρο. 
Αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας ξετυλίγουν αναμνήσεις , προβληματισμούς και βιώματα της καριέρας τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους Έλληνες της διασποράς. 
Η παραγωγή της εκπομπής ανήκει στον γνωστό δημοσιογράφο που φέτος τον παρακολουθούμε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day. Ήδη έχει δώσει πολλά δείγματα με γυρίσματα στην Γερμανία, στο Λονδίνο και την Αμερική με καλλιτέχνες όπως ο Παντελής Παντελίδης, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Τάμτα και πολλοί άλλοι και η συνέχεια αναμένεται αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα . 
Να προσθέσουμε ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί σε Αυστραλία και Κύπρο μετά από συμφωνία που έχει γίνει με τηλεοπτικούς σταθμούς. Σημαντικό ρόλο σ αυτή τη συμφωνία έπαιξε η Γιάννα Νταρίλη που είναι μέτοχος του Ελληνικού καναλιού στην Νέα Υόρκη μιας και υπάρχει φιλία μεταξύ τους εδώ και δέκα χρόνια.