Οι Nuevo, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε διάφορα clubs της συμπρωτεύουσας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα, κάθε τους εμφάνιση στέφεται από απόλυτη επιτυχία.

Χορηγός επικοινωνίας της προσπάθειας του 5μελούς group, είναι το μουσικό portal MUSICAFE.GR το οποίο τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

Οι NueVo είναι μια 5μελής μπάντα που ξεκινήσε από τη Χίο πριν από 6 χρόνια (τα μέλη της τότε ήταν μόλις 14 χρονών). Οι σπουδές τους, τους έφεραν στη Θεσσαλονίκη και έτσι συνέχισαν τις μουσικές τους αναζητήσεις στην συμπρωτεύουσα.

Το είδος μουσικής που υποστηρίζουν, είναι το Pop, Alternative Rock και Rock και έχουν κάνει πολλές live εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Χίο, Λάρισα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το καλοκαίρι του ’12 ανοίξανε την συναυλία των Locomondo στη Χίο και το 2014 έπαιξαν με τον Ζακ Στεφάνου και τον Σπύρο Γραμμένο στη Λάρισα, προκαλώντας τον θαυμασμό για ακόμα μία φορά, κερδίζοντας ένα μεγαλο μέρος του κοινού.

Η μεγαλύτερη τους διάκριση, που τους έδωσε και το έναυσμα να συνεχισουν ακόμα πιο δυνατά τις πρόσπάθειές τους, είναι η δεύτερη θέση που κατέκτησαν το 2014, στο διαγωνισμό του Str8 στην Θεσσαλονίκη.
Εχουν συμμετάχει επίσης σε φεστιβάλ και σε διαγωνισμούς της Red Bull και της Vodafone CU, από την οποία ακόμα δεν έχουν βγει τα τελικά αποτελέσματα και τους ευχόμαστε κάλή επιτυχία.

Εμφανίστηκαν  – πριν από λίγους μήνες – στο κανάλι της Β.Ελλάδας Vergina TV, στη εκπομπή “upΌλα” με παρουσιαστή τον Στέλιο Γιδάκο προκειμένου να ενισχύσουν την προώθηση του group και να διαφημίσουμε το καινούριο τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Το συγκρότημά μας αποτελείται από  τους :
Αντώνη Ζαβέλη : ( ηλεκτρική κιθάρα , φωνητικά )
Νικόλαο Ισίδωρο: ( φωνή, ηλεκτρική κιθάρα )
Ελπίδα Σαραντίδου : (πλήκτρα, φωνή )
Βαγγέλη Κουμελά : ( Drums )
Γιάννη Πλείανθο : ( μπάσο, φωνητικά)

Το νέο τους τραγούδι με τον τίτλο ” ‘Ετσι Ζω “ (Μουσική/Στίχοι Νικόλαος Ισίδωρος) κυκλοφόρησει πριν λίγους μήνες, από την δισκογραφική εταιρεια Free Records, με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.

Δείτε εδω το ξεχωριστό video clip