1. Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου ; 
Aπό πολύ μικρή ηλικία περίπου τεσσάρων χρονών. Σαν πρώτες μουσικές μνήμες έχω τα κομμάτια του Πλέσσα, Μητροπάνου ,του Καζαντζίδη ,του Θεοδωράκη, του Κουγιουμτζή. Κυρίως από τον πατέρα μου πήρα τα βασικά λαικά ακούσματα και βαφτίστηκα σε αυτά.

2. Πότε ένοιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι ; 
Ασυναίσθητα νομίζω το ήξερα από πάντα, όταν σιγοτραγουδούσα πάνω από τα κασσετόφωνα τότε με τη φωνή του τραγουδιστή. Η πρώτη μου ορθοφωνία. Αργότερα δέκα έντεκα χρόνων όταν πήρα το πρώτο μου μπουζούκι και μπήκα περισσότερο στο μουσικό μονοπάτι, κατάλαβα ότι αυτό τελικά μου ταιριάζει για να “ζήσω”.

3. Πόσα χρόνια τραγουδάς επαγγελματικά ; 
Περίπου από τα δεκατρία. Πήγαινα σε μικρά μαγαζιά στο νησί (Κως), σε συναυλίες τα καλοκαίρια με τοπικούς καλλιτέχνες. Πολύ σημαντικό όμως θεωρώ το ότι από μικρή ηλικία,  έπαιξα πολλές φορές με την μεγάλη κυρία του παραδοσιακού μας τραγουδιου Αννα Σαρρή Καραμπεσίνη, η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στο νησί και με είχε κοντά της .

4. Ποια ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ; 
Όπως προείπα και παραπάνω το λαικό τραγούδι αλλά και το παραδοσιακό ήταν τα βασικά μου ακούσματα. Ο Στέλιος, ο Στρατος, ο Αγγελόπουλος, ο Γαβαλάς και όλοι οι μεγάλοι αυτοί δάσκαλοι του ελληνικού τραγουδιού. Εχοντας λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους σαν πρότυπα και αξίες προσπαθώ στην οποιαδήποτε διαδρομή θεού θέλοντος διανίσω και εγώ σε αυτό τον χώρο να ακολουθώ και να πατάω στα δικά τους βήματα χωρίς αν θες να παρασύρομαι από όλο αυτόν τον λαικισμό της εποχής μας.

5. Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς ; 
Είναι τόσοι πολλοί οι καλοί τραγουδιστές στην Ελλάδα που πραγματικά δε μπορώ να αναφέρω μόνο καποιους από αυτους. Σίγουρα με τον Γιώργο Νταλάρα αφού είναι και ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης. Μεγάλη μου χαρά θα ήταν αν κατάφερνα να συνεργαστώ κάποια στιγμη με τη Μαρινέλλα ,τον Δημήτρη Μπάση ,τον Κώστα Μακεδόνα ,τον Μανόλη Λιδάκη κ.α

6. Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το νέο σου τραγούδι… 
Το νέο μου digital single με τον τίτλο “Νυχτερινές διαδρομές” είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα καθώς είναι το πρώτο σε δική μου σύνθεση και στίχο που ερμηνεύω μετά από τέσσερα πανέμορφα κομμάτια του καλού μου φίλου Γιάννη Φρασέρη και στίχους Φαίης Κωνσταντινίδου. Νομίζω πως έχει έντονο παραδοσιακό ύφος και ενορχήστρωση αλλά και πολλές εικόνες. Κυκλοφορεί από την Starplanet Records με ψηφική διανομή Minos EMI, έχοντας στο πλευρό μου τον παραγωγό Παύλο Χριστοδούλου.

7. Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στο χώρο σου ; 
Αυτός ο χώρος πλέον έχει πολλά κακά και λίγα καλά. Με ενοχλεί πολύ οι συνάδελφοι μου της νεότερης γενιάς να απαξιώνουν και να υποτιμούν όλα τα διαμάντια κομμάτια που έβγαλαν μεγαλύτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ από όλους εμάς. Ένα από τα πολλά είναι αυτό.

8. Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω σιγοτραγουδά μαζί σου, πως νοιώθεις ; 
Εκεί φαίνεται η δύναμη ενός κομματιού. Είναι σίγουρα ένα πανέμορφο συναίσθημα.

9. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια ; 
Να έχω καταφέρει να γνωρίσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που θαυμάζω από παιδί. Και αν είμαι άξιος και τυχερός να συνεργαστώ με καποιους από αυτούς.

10. Που εμφανίζεσαι τώρα ? 
Αυτή τη στιγμή εκτός από την προώθηση του νέου μου τραγουδιού, είμαστε εν καιρώ προβών για κάποιες συναυλίες που θα γίνουν στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη, με τη συμμετοχή σπουδαίων και σημαντικών ερμηνευτών σε γνωστό θεατρικό χώρο της Αθήνας.