1. Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου;
Από παιδί θα έλεγα, αν και νησιώτης, ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ το λαικό       τραγούδι (αδυναμία του ο Μητροπάνος) και κάποια μέρα μου έφερε δώρο ένα μπουζούκι, έτσι άρχισαν όλα…

2. Πότε ένοιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης θα πω ότι το περιστατικό αυτό συνέβει όταν ήμουν 10 ετών, οπότε από τότε ξεκινάει και η πηγή…του κακού!!

3. Πόσα χρόνια τραγουδάς επαγγελματικά ;
Επαγγελματικά κλείνω τα 20 χρόνια.

4. Ποια ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ;
Τα πρώτα ακούσματα ήταν όλοι οι σπουδαίοι λαικοι τραγουδιστές, Μανώλης Αγγελόπουλος,Στέλιος Καζαντζίδης,Στράτος  Διονυσίου,Δημήτρης Μητροπάνος όπως είπα, κ.α. και από τους πιο σύγχρονους και αγαπημένους,Τερζής, Αδαμαντίδης, Αντύπας, Μελάς, Γονίδης, Καρράς,Σαράντης Σαλέας, Στάθης Αγγελόπουλος.

5. Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς ;
Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 20 χρόνια δουλειάς έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους Καλλιτέχνες και με μερικούς που αγαπώ περισσότερο εξακολουθώ να συνεργάζομαι και σήμερα, όπως ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Σαράντης Σαλέας, όνειρο μου βέβαια είναι μία συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή, τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα, αλλά και να ξανασυνεργαστώ με την Πίτσα Παπαδοπούλου, που θεωρώ την καλύτερη γυναικεία λαική φωνή σήμερα και μία εξαιρετική κυρία που όποιος την έχει γνωρίσει μόνο καλά λόγια έχει να πει.

6. Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το νέο σου τραγούδι… 
Θα σας πω πρώτα για το προηγούμενο που κυκλοφόρησε πριν 8 μήνες με τίτλο ‘’Ζημιάρης’’ σε στίχους-μουσική της Έλενας Μανιάτη, που είναι και η μόνιμη συνεργάτης μου και ενορχήστρωση δική μου, μία σύγχρονη χορευτική ρούμπα που αγάπησε ο κόσμος και στην Αθήνα αλλά και στην Περιφέρεια σε όσες πόλεις βρεθήκαμε, ο κόσμος το ζητούσε, το χόρεψε και διασκέδασε και αυτό μας έκανε πολύ χαρούμενους. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι είναι το ‘’Έχω σουξέ Μεγάλο’’ σε στίχους Έλενας Μανιάτη και Μουσική-Ενορχήστρωση δική μου, χορευτικό και αυτό (θέλουμε ο κόσμος να περνάει καλά, να το ρίχνει έξω) και κυκλοφορεί μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά δείχνει ότι και αυτό όπως και το προηγούμενο αρέσει και θα έχει καλή πορεία.

7. Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν στο χώρο σου;
Όπως κάθε δουλειά έχει και αυτή κάποια αγκαθάκια. Δυστυχώς λόγω οικονομικής κρίσης έκλεισαν πάρα πολλά Νυχτερινά μαγαζιά, οπότε χιλιάδες τραγουδιστές συνωστίζονται για να επιβιώσουν επαγγελματικά σε πολύ μικρό αριθμό μαγαζιών, αυτό μας κάνει ανταγωνιστικούς μεταξύ μας και πολλές φορές υπάρχουν τρικλοποδιές και χτυπήματα κάτω από την μέση, από την άλλη πάλι, κλείνοντας οι “Μεγάλες Πίστες” άρχισαν να μετατρέπονται σε Νυχτερινά Κέντρα καφετέριες, μπάρ, μεζεδοπωλεία κτλ. με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η γνώση και η εμπειρία του εκάστοτε επιχειρηματία να στήσει ένα “Ζωντανό” σχήμα και ένα πρόγραμμα και βλέπουμε κατά καιρούς να μην υπάρχει αξιοκρατία, μια μεγάλη φωνή να χάνεται και να μην αξιοποιείτε και ένας που δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα υπό κανονικές συνθήκες, να ευνοείτε και να προβάλετε συνεχώς. Βέβαια ο κόσμος έχει αισθητήριο και απορρίπτει κάτι που δεν έχει δομή, αλλά η πραγματικότητα είναι τεράστιοι μουσική και τραγουδιστές να είναι άνεργοι και αλεξιπτωτιστές να έρχονται  από το πουθενά και να δουλεύουν. Να μην παραλείψω βέβαια να πω και ότι πλέον πολλοί επιχειρηματίες σε φωνάζουν για δουλειά και ζητάνε “εγγύηση τραπέζια”για να πάρεις μεροκάματο.

8. Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και ο κόσμος από κάτω σιγοτραγουδά μαζί σου, πως νοιώθεις;
Νομίζω αυτό είναι η ικανοποίηση του κάθε Καλλιτέχνη, ο κόσμος να διασκεδάζει, να περνάει καλά, να σε νιώθει φίλο του και να γίνεται μία παρέα…

9. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια ;
Να μας έχει ο Θεός καλά, θα τραγουδάω γιατί είναι η ζωή μου πλέον και θα γράφω, ελπίζω να εξακολουθεί ο κόσμος να περνάει καλά και να διασκεδάζει μαζί μου, για να έρχεται να με ακούσει και να υπάρχουν μαγαζιά υγιή που να σέβονται τους πελάτες τους για να μας φιλοξενούν.

10. Που εμφανίζεσαι τώρα ?
Αυτό το διάστημα και μέχρι το τέλος Καλοκαιριού υπάρχουν Προγραμματισμένες Εμφανίσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο Εξωτερικό, σε κάποιες από αυτές είμαι μόνος με την Ορχήστρα μου  και σε άλλες μαζί με Σπουδαίους Καλλιτέχνες και πολύ αξιόλογα σχήματα όπως με τον Σαράντη Σαλέα, τον Στάθη Αγγελόπουλο, την ΚατερίναΤοπάζη κ.α.