Ο δημιουργός των hit singles «One Day / Reckoning Song», «Over my Head»  και «Love it or Leave it», έρχεται για ένα μοναδικό party, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Το αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Asaf Avidan έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και μας καλεί να ακούσουμε live τις τεράστιες επιτυχίες του, ανάμεσα τους, τα κομμάτια «One Day / Reckoning Song», «Over my Head»  και «Love it or Leave it».

Ο Ισραηλινής καταγωγής, Asaf Avidan, είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης. ΄Εκανε στροφή προς τη μουσική μετά από ένα τυχαίο προσωπικό γεγονός και δημιούργησε το 2006 την πρώτη του μπάντα που έφερε και το όνομά του (Asaf Avidan & The Mojos).

Μέχρι το 2011 κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ με τους The Mojos και ακολούθησαν 2 σόλο album. Με την ιδιαίτερη προσωπική ερμηνεία του, έχει καταφέρει να μετράει εκατομμύρια views στο youtube, δεκάδες χιλιάδες downloads των singles του, να γεμίζει ασφυκτικά περίφημους χώρους όπως το Olympia και το Zenith και να εμφανίζεται σε διεθνή και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Αυτήν την περίοδο ο Asaf Avidan βρίσκεται ξανά στο δρόμο μαζί με τη νέα του μπάντα και στόχο μια παγκόσμια περιοδεία. Στο πλαίσιο αυτής, θα κάνει μία στάση στην Αθήνα, στις 24 του μήνα.

Πηγή : http://www.protothema.gr