Ο Δημήτρης Παρίσης βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει, το νέο του τραγούδι “Φοβάμαι τις λέξεις”….

0
1206

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής Δημήτρης Παρίσης, βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει, το νέο του digital single με τον τίτλο “Φοβάμαι τις λέξεις“…. Την μουσική την υπογράφει ο ίδιος και τον στίχο επίσης ο ίδιος μαζι με την Γεωργία Αβραμίδου, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του και σαν δημιουργός.

Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο διεθνούς φήμης Δημήτρης Πανόπουλος (Ωmega Vibes).

Το digital single, θα κυκλοφορήσει από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες. Την επιμέλεια παραγωγής, ανέλαβε ο Παύλος Χριστοδούλου.

Λίγα λόγια, για να γνωρίσετε καλύτερα τον Δημήτρη Παρίση...

Ο Δημήτρης Παρίσης γεννήθηκε στο Πειραιά, αλλά έχει διαμοιράσει την ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο Δημήτρης Παρίσης, είναι πολυτάλαντος. Ελίσσεται μεταξύ ποπ ροκ και λαϊκων ήχων ως ερμηνευτής, στιχουργός αλλά και συνθέτης. Εχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε νυχτερινά bar και club των Αθηνών αλλα και της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρώτος μέντορας του στο μπουζούκι ο μεγάλος συνθέτης και μουσικός Θανάσης Πολυκανδριώτης. ‘Εχει στο ενεργητικό του, παρά την μικρή του ηλικία. αρκετές σημαντικές συμμετοχές σε συναυλίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Δάντης, και όπως ο ίδιος εξομολογείτε έχει μεγάλη μουσική λατρεία στον Αντώνη Βαρδή.