Οικογενειακοί ρυθμοί για τον Πάνο Καλίδη. Όσα είπε στο περιοδικό ΟΚ η σύντροφός του !

0
795

Ο Πάνος επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτος δώρα για τα παιδιά και τη σύζυγό του, ενώ εκείνοι τον περίμεναν στην πόρτα και έπεσαν στην αγκαλιά του με το που τον είδαν. Οι πέντε τους περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, με τον φωτογραφικό φακό του ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ σαββατοκύριακο», να τους πετυχαίνει στο πάρκο της γειτονιάς τους στη Γλυφάδα.

Η γνωστή make-up artist Λεάννα Μάρκογλου και σύζυγος του Πάνου Καλίδη, μιλώντας στο περιοδικό για την επιστροφή του αγαπημένου της εξομολογείται: «Το πρώτο καλωσόρισμα στο σπίτι ήταν πολύ συγκινητικό. Κλαίγαμε και τα παιδιά δεν ξεκολλούσαν από την αγκαλιά του. Του έφτιαξα γιουβαρλάκια, που είναι το αγαπημένο του φαγητό. Περιττό να πω ότι διατροφικά τον έχω αναλάβει τώρα για να πάρει κάποια κιλά» και προσθέτει:

«Παρακολουθούμε όλα τα επεισόδια του Survivor. Τα βλέπουμε παρέα, ενώ καμιά φορά ο Πάνος μού λέει: “Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα εκεί ή όχι”. Του φαίνεται παράξενο». Σε ό,τι αφορά την απόφαση του τραγουδιστή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, η Λεάννα δηλώνει: «Τις τελευταίες μέρες που παρακολουθούσα το παιχνίδι είχα καταλάβει ότι θα φύγει. Έβλεπα ότι είχε κλειστεί στον εαυτό του και περίμενα αυτή του την απόφαση».