Βρεθήκαμε στην Αλεξανδρούπολη και στα γυρίσματα του νέου video clip του ταλαντούχου λαϊκού τραγουδιστή, Δημήτρη Σιάμου και δημοσιεύουμε backstage photos από τα γυρίσματα τoυ νέου video clip “Μην Ξανά Αγαπάς Καρδιά μου”.
To video clip γυρίστηκε με τις οδηγίες του σκηνοθέτη Θοδωρή Νικολάου (VS Music Video Production)
Μakeup artist η Κατερίνα Κιζιρίδου, hair styling η Δήμητρα Παπαδοπούλου και styling η Ολγα Μωραΐτη και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το νέο τραγούδι, θα κυκλοφορήσει  σύντομα και την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Αναστασίου και τους στίχους ο Χρήστος Αναστασίου και ο Κώστας Γιαννόπουλος.
Το digital single θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία Starplanet Records και με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς :
Μέγας χορηγός : TRAUMACARE THRAKI ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Special χορηγοί : ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “ΑΓΓΕΛΟΣ”,
cafe bar bistrot “ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ”,
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ “ΓΙΑΝΝΗΣ”
MEGA DISCOUNT MARKET ΚΕΣΟΥΔΗΣ,
Κομμώσεις “HAIRYTALE”
Μουσικά όργανα ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
MAKIS SPORT,
VINTAGE SHOWROOM,
I LOVE GELATO,
STATE ΚΑΦΕ

Ο Δημήτρης Σιάμος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και από πολύ μικρή ηλικία όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι. Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής και παίζει διάφορα μουσικά όργανα.

Πριν ακόμα ολοκληρώσει τις μουσικές του σπουδές, άρχισε να τραγουδάει. 
Τραγουδάει επαγγελματικά, τα τελευταία 17 χρόνια, ξεκινώντας σε ταβερνάκια και στη συνέχεια σε γάμους και πανηγύρια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους μουσικούς όσο και στο κοινό. 
Στη συνέχεια τον βρίσκουμε σε μουσικές σκηνές και τα τελευταία χρόνια σε πίστες δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Ζαφείρης Μελάς, ο Φίλιππος Νικολάου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Χάρης Κωστόπουλος, η Στέλλα Κονιτοπούλου, η Ευδοκία Ράπτη και άλλοι.
Εχει εμφανιστεί στο La Notte (Αθήνα), στο ΜΩΒ (Αθήνα), στο Gala (Θεσσαλονίκη), στις Φλόγες, Ρόδον, Fix, Μούσσες κα
Εχει κυκλοφορήσει ήδη 3 τραγούδια στο διαδίκτυο – ανεξάρτητες παραγωγές – με τους τίτλους “Εχεις φύγει”, “Με αυτά που κάνεις” και “Δεν φαντάζομαι” 
Μείνετε συντονισμένοι… τα καλύτερα έρχονται