Από τον καλλιτέχνη Βασίλη Τόκα a.k.a. Thorybos, που μας έφερε το «Άλλο δεν αντέχω» (Dead man walking Greek remix) το 2013 και το φετινό «Κατάλαβα», σας παρουσιάζουμε το remix τραγουδιού του «Άλλα μάτια» που κυκλοφόρησε το 2014, σε OFFICIAL REMIX 2015 από τους NTS & Angelo Da Silva.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Τόκα:
O “Thorybos” τραγουδιστής/στιχουργός/παραγωγός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Η καταγωγή του είναι από την Χίο, που την κρατάει πολύ βαθιά στην καρδιά του, και από την Ήπειρο. Και είναι πολύ περήφανος που μπορεί και λέει πως μέσα του κυλάει Ελληνικό αίμα.
Από μικρός ξεκίνησε να αγαπάει την μουσική…και  τώρα φτιάχνει τα δικά του κομμάτια, τον δικό του ΘΟΡΥΒΟ.
Από μικρός τραγούδαγε ότι άκουγε, και έμαθε μόνος του να παίζει ντραμς. Ο πιο μικρός γιος από τέσσερα παιδιά, μεγάλωσε σ´ ένα περιβάλλον με πολλά διαφορετικά στυλ μουσικής , Classic Rock, Rap, Pop και  R’n’B.  Τα ακούσματα αυτά μαζί με την Ελληνική μουσική που του έπαιζε ο παππούς του με το βιολί του και μαζί με τα νησιώτικα που άκουγε στην Χίο, διαμόρφωσαν το δικό του προσωπικό στυλ.
Ό,τι γράφει σαν στίχο είναι από κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν του ή για κάτι που του βγάζει πάθος…και γι’ αυτό τα κομμάτια που βγάζει είναι αληθινά. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.music.net.cy