Πάνος Καλίδης: Έβλεπες γυναίκες και άντρες καθιστούς στο δάσος να κάνουν την ανάγκη τους και δεν ντρεπόσουν, ήσουν συμβιβασμένος με αυτό

0
177

Η πρόταση από το “Survivor” σε βρήκε σε χαλαρή στιγμή και είπες “πάμε κι ό,τι γίνει» ή είχες τις αμφιβολίες σου;

Στο πρώτο τηλέφωνο νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα, δεν πίστεψα ότι με καλούσαν από την παραγωγή. Δεν περίμενα να δείξουν ενδιαφέρον για μένα, γιατί ούτε ο χαρακτήρας ούτε ο σωματότυπός μου ανταποκρίνονταν στα πρότυπα του παίκτη ενός τέτοιου σκληρού ριάλιτι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο όταν έπρεπε να διανύσεις χιλιόμετρα για να κάνεις την ανάγκη σου, έτσι δεν είναι;

Την ανάγκη μας την κάναμε 20 μέτρα από την καλύβα, σε ένα μονοπάτι. Έβλεπες γυναίκες και άντρες καθιστούς στο δάσος και δεν ντρεπόσουν, ήσουν συμβιβασμένος με αυτό. Μάλωνες καμιά φορά με τον άλλον μόνο όταν έκανε την ανάγκη του εκεί που περπατούσαμε. Τίποτα δεν μας έκανε αίσθηση, ακόμα και όταν βλέπαμε γυμνή γυναίκα. Όταν οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να βρει φας, ο οργανισμός δίνει όλη την προσοχή εκεί, επομένως δεν σε νοιάζει το σεξ!

Καταλάβαινες ότι είχες χάσει κιλά;

Όχι. Ξαφνικά όμως ένιωθα αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω στα 30 μέτρα, ούτε ακόμα να σηκωθώ και να πάω για την ανάγκη μου, γιατί ήμουν εξαντλημένος. Έβλεπα μόνο ότι είχε φύγει το “σωσίβιο” από την κοιλιά μου.

Απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε στο You