Πάνος Μπλέτζας : Συνεργασία έκπληξη, με την υπογραφή του Χρήστου Παπαδόπουλου

0
2300

Tην πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του νεαρού ανερχόμενου ερμηνευτή Πάνου Μπλέτζα, υπογράφει ο πολύ αγαπημένος και σημαντικός συνθέτης , της νεότερης έντεχνης και λαϊκής σκηνής Χρήστος Παπαδόπουλος.

Μετά τις πολύ σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιου όπως ο Μίμης Πλέσσας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Σταμάτης Κόκκοτας, ο Θέμης Αδαμαντίσης, ο Τάκης Σούκας και άλλοι, ο Πάνος Μπλέτζας επανέρχεται με μια ακόμη διαφορετική και σοβαρή συνεργασία.

Δέκα υπέροχα τραγούδια σε στίχους επιλεγμένων και καταξιωμένων στιχουργών όπως ο Κωστας Μπαλαχούτης, Νίκος Αναγνωστάκης, Νίκος Σταχτέας, Κώστας Ορκόπουλος, Γιώργος Σαρρής κ.α

Μια δουλειά με έντονο το έντεχνο άρωμα να δεσπόζει, καθώς δένει αρμονικά με το καθαρό λαϊκό άκουσμα του χθες και του σήμερα.Με την ιδιαίτερη χροιά του ερμηνευτή να ντύνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις όμορφες αυτές μελωδίες με το μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος του Χρήστου Παπαδόπουλου. Δέκα όμορφα κομμάτια που αναμένονται να αγαπηθούν και να ξεχωρίσουν στη ψυχή και την καρδιά μας.

Ιδιαίτερη και σημαντική η φιλική συμμετοχή του αγαπημένου Έλληνα performer, Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα ξεχωριστό ντουέτο με τον Πάνο Μπλέτζα.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές από το OGDOO MUSIC GROUP, με τίτλο “Υδρόγειος” και executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.