Πέγκυ Ζήνα: Η κακή εμπειρία που είχε όταν διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

0
665

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της πριν μερικές μέρες, αναφέρθηκε στα σχόλια που ακολούθησαν μετά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό αλλά και στον θυμό που είχε προς τον Μιχάλη Ρακιντζή.

«Μου έχει μείνει η κρίση πανικού που έπαθα για πρώτη φορά στο Rex την ημέρα που ήταν να διαγωνιστώ, ο θυμός που είχα στον Μιχάλη Ρακιντζή κι ο αστείος τρόπος που είπα ότι ήταν αδικία αλλά εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Μετά από τόσα χρόνια το βρίσκω πάρα πολύ αστείο γιατί εγώ άκουγα πάρα πολύ Μιχάλη Ρακιντζή.

Είχα θυμώσει και με την κριτική επιτροπή. Ήταν όμως το πρώτο μου χρυσό cd και προσφάτως έζησα μια πολύ συγκινητική εμπειρία με έναν από τους ανθρώπους που καθόταν στην κριτική επιτροπή, ο κύριος Κατσαρός που με συνόδευσε σε μία εκπομπή στα Κύθηρα να τραγουδήσουμε μαζί για αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.»