Το νέο άλμπουμ του Eros Ramazzotti κυκλοφορεί από την Universal Music στις 11 Μαΐου – Ακούστε εδώ αποσπάσματα

Εξηγώντας την επιλογή του τίτλου, ο Eros λέει: «Όταν ολοκληρώνεις την δουλειά σου σε έναproject, ή οτιδήποτε άλλο, το κοιτάς, του δίνεις την τελευταία ‘πινελιά’ και στη συνέχεια αναφωνείς Perfetto!

Έτσι εκεί, αποφάσισα να αποκαλέσω το άλμπουμ μου έτσι, με μια έκφραση που είναι κατανοητή και χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο”.

Το “Perfetto” περιλαμβάνει 14 νέα τραγούδια ηχογραφημένα στο Λος Άντζελες, το Μιλάνο και την Ρώμη, σε παραγωγή του μακροχρόνιου συνεργάτη του Eros,  Claudio Guidetti, με συνεργασίες με μουσικούς υψηλών προδιαγραφών όπως ο drummer Vinnie Colaiuta ( Joni Mitchell, Herbie Hancock, Quincy Jones, Leonard Cohen,…) και ο κιθαρίστας Michael Landau(Michael Jackson, James Taylor, Miles Davis,…) που έχει επίσης συνεργαστεί με τον Eros σε διάφορες περιστάσεις. Το άλμπουμ σηματοδοτεί μία μεγάλη επιστροφή για τον Eros σε μία πραγματική μουσική εμπειρία, με πολλούς επιτυχημένους μουσικούς να παίζουν στα νέα του τραγούδιαto και πολύ λιγότερους ηλεκτρονικούς ήχους από ότι στους περισσότερους δίσκους σήμερα. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr