Οι δύο ερμηνευτές θα συναντηθούν στο κηποθέατρο Παπάγου για να παίξουν αγαπημένα κομμάτια, από Χατζιδάκι και Beatles, μέχρι Αττίκ και Tσιτσάνη!

Η συνάντηση της Έλλης Πασπαλά και του Vassilikos ήταν μια «οφειλή» χρόνων, που φέτος πραγματοποιήθηκε με την μουσική παράσταση «Play». Το “Play” είναι ο λόγος που οι δύο ερμηνευτές ήρθαν ξανά κοντά, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση-συνεργασία στα Reflections του Μάνου Χατζιδάκι, όπως τα διασκεύασαν οι Raining Pleasure.

Το “Play” θα παρουσιαστεί σε ανοιχτούς χώρους σε μια σειρά εμφανίσεων. Την Παρασκευή 10 Ιουλίου, η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos, θα συναντηθούν στο κηποθέατρο Παπάγου για παίξουν αγαπημένα κομμάτια, από Χατζιδάκι και Beatles, μέχρι Αττίκ και Tσιτσάνη. Στο παιχνίδι τους, συμμετέχουν δύο σπουδαίοι σολίστες, ο David Lynch στα πνευστά και ο Τάκης Φαραζής στα πλήκτρα.

Η Πασπαλά υπήρξε άλλωστε από τα αγαπημένα παιδιά του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνάντηση ξεκίνησε παλιότερα και από την εποχή του Σείριου και  συνεχίστηκε και αργότερα με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του. Ο Vassilikos μπορεί να μην πρόλαβε μια τέτοια συνεργασία, τον «συνάντησε» όμως αργότερα, όταν διασκεύασε τα Reflections, μαζί με τους Raining Pleasure.

Πηγή : http://www.protothema.gr/culture/article/487709/play-i-elli-paspala-kai-o-vassilikos-ton-ioulio-stou-papagou/