Πλούταρχος: Όλη η οικογένεια τραγουδάμε. Έχουν πολύ γλυκιές φωνές τα κορίτσια μου, αλλά ……

0
633
Γιάννης Πλούταρχος: ” Όλη η οικογένεια τραγουδάμε. Έχουν πολύ γλυκιές φωνές τα κορίτσια μου, αλλά εντάξει το να πάρει κάποιος τον καλλιτεχνικό δρόμο απέχει πάρα πολύ ” !

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στο Πρωiνό για τη συμμετοχή του στο House of Fame, το ταλέντο που έχουν κληρονομήσει τα παιδιά του στο τραγούδι, αλλά και την ενασχόλησή του με τη ζωγραφική!

«Κάποια παιδιά ξεχωρίζουν, κάνουν πιο γρήγορα βήματα.

Από εκεί και πέρα δεν είναι το θέμα ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την ακαδημία, αλλά τι βήματα θα κάνει ως καλλιτέχνης για να μπορέσει να κάνει καριέρα.

Ο χώρος είναι πολύ σκληρός και δύσκολος, πρέπει να καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες. Όλη η οικογένεια τραγουδάμε. Έχουν πολύ γλυκιές φωνές τα κορίτσια μου, αλλά εντάξει το να πάρει κάποιος τον καλλιτεχνικό δρόμο απέχει πάρα πολύ. Ευτυχώς, τουλάχιστον η μεγάλη μου κόρη η Κατερίνα που έχει σπουδάσει και είναι βιολόγος, δεν την πολυενδιαφέρει, το κάνει μόνο και μόνο επειδή της αρέσει το τραγούδι. Και χαίρομαι κι εγώ που το κάνει με αυτό τον τρόπο. Μόνο ο γιος μου ασχολείται επαγγελματικά και τα πάει αρκετά καλά. Είμαι και χαρούμενος και υπερήφανος, γιατί είναι ένα ταλαντούχο παιδί.
Δεν είμαι ζωγράφος. Με ηρεμεί η ζωγραφική, έχω κάνει μαθήματα», ανέφερε ο τραγουδιστής.