Δείτε το videoclip. κάνοντας click ΕΔΩ

Η μπάντα “POSITIVE RED” δημιουργήθηκε αρχικά το 2010 στο Los Angeles, με άλλο όνομα (NERAIDA), απο την παραγωγό, τραγουδίστρια και συνθέτρια του γκρούπ Μαρίκα Παπάζογλου.
Στην αρχή την μπάντα, την αποτελούσαν μουσικοί, από την τοπική σκηνή του L.A, οι οποίοι ηχογράφησαν το πρώτο άλμπουμ, της μπάντας με τίτλο “Outside The Box” το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 σε μορφή Digital .
Το 2012 μετά την μόνιμη επιστροφή της Μαρίκας Παπάζογλου στην Ελλάδα, βρίσκονται τα νέα μέλη της μπάντας και το όνομα τους αλλάζει σε “POSITIVE RED”.

Μάθετε περισσότερα, για τους Positive Red

Ο ήχος της μπάντας “POSITIVE RED” κινείται στο χώρο του Αγγλόφωνου Ποπ/Ροκ με ατμοσφαιρικά φωνητικά και μελωδικά ριφάκια στο πιάνο και στην κιθάρα που ταξιδεύουν τον ακροατή μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Τραγούδια όπως το “Down the rabbit hole”, “The yellow brick road” δανείζονται στοιχεία απο παραμύθια όπως το “Μάγο του Οζ” και την “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”, ενώ τραγούδια όπως τα “This Butterfly”, “City of Angels” μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα του έρωτα χωρίς ανταπόκριση και της ζωής σε μια μεγαλούπολη χωρίς ουσιαστική επικοινωνία (Los Angeles).

Αυτή την στιγμή οι “POSITIVE RED” είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τους Digital Single με τίτλο ” The way your heart beats” που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Voca Records με διανομή Minos EMI, τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού.