Αυτό κι αν είναι μεγάλο comeback!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων ετών, οι Muse, ανακοίνωσε την επόμενη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Drones” μέσω των κοινωνικών τους δικτύων, παρουσιάζοντας μας πρώτα το cover και το tracklist του και αργότερα το πρώτο τους single από αυτό, που φέρει τον τίτλο “Psycho”.

Δυναμικό, με έντονα «αντιδραστικά» συναισθήματα και αμιγώς rock –σαφώς- έκανε λοιπόν πριν λίγο την διαδικτυακή πρεμιέρα, αφήνοντας μας μια ανείπωτη υπόσχεση πως το 7ο studio album τους θα είναι ξεχωριστό και «σιγουράκι» στις υψηλές θέσεις των απανταχού charts.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα lyric video –θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και το επίσημο video clip του- του οποίου την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Tom Kirk (o media manager της μπάντας) και ο στενός του συνεργάτης Simon Bennett, ενώ τo artwork illustration και το animation υπογράφει ο Matt Mahurin.

To album “Drones” είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στα διαδικτυακά καταστήματα ενώ έχει πλέον και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Ιουνίου ! Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr