Την Κυριακή 8 Μαρτίου η Δρ. Μαρία Μισιρλή προσφέρει την φωνή της σε μια φιλανθρωπική βραδιά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Με την ιδιότητα της cross – over λυρικής Soprano, θα ερμηνεύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδια και άριες μεγάλων γυναικείων προσωπικοτήτων του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

Mέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθεί από το φιλανθρωπικό γκαλά, θα διατεθεί για το έργο του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) – UNESCO, ως συμβολή προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ακόμα κατά την διάρκεια της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς, θα υπάρχει tasting event με τα προϊόντα της Mediligna Hellas  – επίσημος διοργανωτής της βραδιάς – ώστε να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι όλες τις υπέροχες γεύσεις των προϊόντων της επαναστατικής μεθόδου αδυνατίσματος Mediligna The Happy Diet.

Για κρατήσεις καλέστε στο 210 36 42 505

Περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία Μισιρλή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της  www.mariamissirlimusic.com/

Περισσότερες πληροφορίες για την επαναστατική μέθοδο της Mediligna Hellas, μια μέθοδο που έχουν ακολουθήσει πολλοί διάσημοι Έλληνες αλλά και ξένοι , μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας www.medi-ligna.gr 

Maria Missirlis Live
Κυριακή 8 Μαρτίου


Pulitzer Bar
Restaurant

Βεντήρη 5  (‘εναντι ξενοδοχείου Hilton)

Τηλ κρατήσεων 
210 36 42 505