Καλοκαιρινή μουσική, στίχοι που θα αποτελέσουν βέβαιη επιτυχία και μια Xenia άκρως ανανεωμένη. Με λίγα λόγια… Οι REC φέτος είναι στα καλύτερά τους.

Οι REC, το πιο «δυνατό» χαρτί της urban μουσικής, βάζουν και σε αυτό το καλοκαίρι την υπογραφή τους με ένα καλοκαιρινό κομμάτι που βρίσκεται ένα μόλις βήμα μακριά μας.

«Μια καρδιά στην άμμο» ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ο Mr. REC, Άρης Λουμάκης, ο Mike και η Xenia, οι οποίοι μας επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη για φέτος το καλοκαίρι.

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν το νέο τους hit με τίτλο «Μια καρδιά στην άμμο», του οποίου η μουσική φέρει την υπογραφή του Άρη Λουμάκη και οι στίχοι –που συμπληρώνουν άψογα τη μελωδία- αυτή της Αγγελικής Μακρυνιώτη, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα γυρίσματα του clip που θα αποτελέσει μια… ωδή στα νησιά της Ελλάδας!

Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με το υλικό να είναι κάτι παραπάνω από «καυτό». Η Xenia τολμά να προβάλλει την πιο αισθησιακή πλευρά της, μαγεύοντας τον φακό με τη μεταμόρφωσή της. Όσο για τον Άρη και τον Mike; Διανύουν την πιο δημιουργική τους περίοδο και αδυνατούν να το κρύψουν. Περισσότερα…

Πηγη : http://www.music.net.cy