Ο ερμηνευτής χάρισε στο ελληνικό κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα – Ποια ήταν τα highlights της χθεσινής βραδιάς – Έδωσε ξανά ραντεβού σε 18 μήνες

«Βάστα γερά Ελλάδα». Αυτό ήταν το πολιτικό μήνυμα που έστειλε ο εκκεντρικός σταρ, Robbie Williams, στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας. Το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 30.000 θαυμαστές του ερμηνευτή αφέθηκαν στα χέρια του κι έζησαν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

«Ειμαι ο γαμ… Robbie Williams και για τις επόμενες δύο ώρες οι κ… σας είναι δικοί μου». Με αυτά τα λόγια κι, αφού μπήκε στη σκηνή τραγουδώντας το «Let me entertain you», ο διεθνής σταρ συστήθηκε στο κοινό. Απο τις 22:30 μέχρι τις 00:30 ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει.

Ο Robbie Williams έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και χάρισε ένα μοναδικό υπερθέαμα. Χωρίς ιδιαίτερα εφέ, συνεπικουρούμενος από μια εκπληκτική μπάντα, ξεδίπλωσε το κουβάρι των επιτυχιών του, χαρίζοντας στο κοινό του στιγμές έκστασης.

Στα highlights της βραδιάς η στιγμή που ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, φορώντας φούστα, επέλεξε από το κοινό μία θαυμάστριά, για να ανεβεί μαζί του στη σκηνή και να ξαπλώσουν παρέα στο… κρεβάτι του. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Μαριλέτα, που εντυπωσίασε τόσο τον Robbie Williams όσο και το πλήθος με το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της.

Μια, επίσης, ιδιαίτερη στιγμή ήταν εκείνη που ο εκκεντρικός τραγουδιστής κάλεσε on stage τον πατέρα του για να τραγουδήσουν μαζί, αλλά κι εκείνη που απέστειλε βίντεο-μήνυμα σε αγαπημένο του πρόσωπο, για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Περισσότερα…
Πηγή : http://www.protothema.gr