Σάκης Κατσούλης – Βόμβες του νικητή του Survivor στο LOVE IT

0
1452

Ο 30χρονος επιχειρηματίας μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, ενώ όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με τις πιο έντονες στιγμές του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βούρκωσε…

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης απάντησε για όλα… Για το αν η σχέση τους ήταν σκηνοθετημένη, για τον λόγο χωρισμού αλλά και για την φημολογία περί βίας που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη.

«Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα. Είχε happy end… Δεν γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Αρχικά τσακωνόμασταν συνέχεια με την Μαριαλένα. Δεν γίνεται να είναι σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Ήταν από την πρώτη ημέρα, η μόνη γυναίκα που άντεξε μέχρι το τέλος. Οι ορμόνες χτύπαγαν καμπανάκια. Είναι λογικό να ξεσπάει. Είναι λογικό να κάνω ένα βήμα πίσω, την ήξερα καλά. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε… και έκλαιγε συνέχεια!

Νόμιζα ότι χώρισαν πάρα πολλά ζευγάρια μέσα στην καραντίνα. Υπήρχε πολύ ένταση, μεγάλη πίεση. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Γενικά υπήρχε μια τριβή. Ήξερα τι θέλει, ήξερε τι θέλω. Δεν ήταν άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου. Με την Χριστίνα υπήρχε ένα φλερτ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Νομίζω η Μαριαλένα έχει απαντήσει για το αν υπήρχε βία. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Ούτε καν. Κάθε χωρισμός όταν ρωτήσεις τον άνδρα ή την γυναίκα, το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Σε κάθε σχέση. Ως διαφορετικές προσωπικότητες το αντιλαμβάνεσαι αλλιώς» εξομολογήθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Πηγή Love It