Η Selah Sue, η νέα μεγάλη φωνή της soul / R&B / reggae / dub παγκόσμιας σκηνής, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η νεαρή Βελγίδα Selah Sue τραγουδοποιός θα βρίσκεται στην Αθήνα, γιά μία και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album της, με τίτλο “Reason”!

Η Selah Sue (αληθινό όνομα Sanne Putseys) γεννήθηκε στις 3 Μαϊου του 1989, πράγμα που σημαίνει πως όταν έρθει στην Αθήνα θα έχει μόλις κλείσει τα 26. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία με το πρώτο της album, “Selah Sue”, το οποίο έχει πλέον ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, καθώς και με τα hit singles “Ragamuffin”, “Crazy Vibes”, “This World”, “Zanna” και “Alone”.

Με πολύ ιδιαίτερη παρουσία και, ακόμα περισσότερο, καταπληκτική φωνή, έχει προκαλέσει από το ξεκίνημα της καριέρας της συγκρίσεις με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως η Amy Winehouse και η Duffy. Η ίδια δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν επιδιώκει να αντιγράψει κανέναν, αλλά να διαμορφώσει τον δικό της προσωπικό ήχο: “Είναι πολύ κολακευτικό αλλά τελικά με συγκρίνουν με τόσους πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες που δεν αισθάνομαι ότι θυμίζω ιδιαίτερα κάποιον συγκεκριμένο.” Περισσότερα…

Πηγή : http://www.tralala.gr