Η δική μας «Number One» Έλενα Παπαρίζου και ο Ρώσος Sergey Lazarev παραδίδουν επίσημα στο κοινό το ντουέτο του «You Are The Only One»!
Όταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Sergey Lazarev έσμιξαν στη σκηνή των VMA πριν από μερικές εβδομάδες, τα φλας άστραψαν πιο δυνατά από ποτέ!
Το ντουέτο των δύο καλλιτεχνών, μία από τις τελευταίες εμφανίσεις εκείνης της βραδιάς, απογείωσε στην κυριολεξία το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, όπου φιλοξενήθηκε εκδήλωση.
Δύο φωνές από δύο διαφορετικές χώρες που έχουν ένα κοινό και ισχυρό μουσικό σύνδεσμο. Τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Η δική μας «Number One» και αξεπέραστη Έλενα Παπαρίζου έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές με τις συμμετοχές της στο θεσμό και φυσικά την πολυπόθητη νίκη.
Ο Ρώσος Sergey Lazarev – με τη σειρά του – εκπροσώπησε τη χώρα του στην εφετινή Eurovision της Στοκχόλμης, κατακτώντας την τρίτη θέση με το «You Are The Only One».
Με αυτό το τραγούδι συναντήθηκαν Έλενα Παπαρίζου και Sergey Lazarev στο stage των VMA με μία λαμπερή εμφάνιση και τώρα το παραδίδουν επίσημα στο κοινό.
Τη μουσική γράφουν δύο «θρύλοι» της Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philip Kirkorov. Οι στίχοι είναι των John Ballard και Ralph Charlie.
Το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου και του Sergey Lazarev κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.
Πηγή : http://www.music.net.cy