(πηγή www.newspistol.com)

Μοναδική νύχτα πέρασαν οι φίλοι που θέλησαν να γεμίσουν ασφυκτικά το piano bar reasturant στα νότια προάστια για να παρακολουθήσουν τον γνωστό πιανίστα και μουσικό Στέφανο Κόκκαλη με τον ταλαντούχο Μαυρίκιο Μαυρικίου. Δύο παίχτες – δύο φωνές που μας ταξίδεψαν…….

Η συνταγή πέτυχε! Και όσο και αν κάποιοι ” πολέμησαν” αυτή τη προσπάθεια μάλλον έπεσαν σε έναν μεγάλο τοίχο. Ο Στέφανος και ο Μαυρίκιος μέσα σε 15 μέρες ετοίμασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα στο μαγαζί του επιχειρηματία κ. Κονίδη και η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν το μεγάο χειροκρότημα του κόσμου. Οι δύο μουσικοί αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος μας μίλησαν αποκλειστικά:

Στ. Κόκκαλης: ” Είμαι χαρούμενος γιατί αυτή η προσπάθεια βγήκε προς τον κόσμο και είναι ένα πρόγραμμα με αγάπη και πολλές πινελιές του σήμερα και του χθες. Με τον Μαυρίκιο δέσαμε εξ αρχής και πίστεψα στο ταλέντο του. Με έπεισε και τον έπεισα να κάνουμε αυτό το πάντρεμα πάνω στην σκηνή και νομίζω οτι τα καλύτερα έρχονται”.

Μαυρ. Μαυρικίου: ” Στο sirocco’s αυτό που παρουσιάζω με τον Στέφανο είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Τον Στέφανο τον ήξερα μέσα απο την τηλεοπτική του πορεία αλλά και τις συνευλίες που είχε δώσει. Θέλησα να τον γνωρίσω και να μιλήσουμε για να συνεργαστούμε. Υπήρχε τόση δίψα που αμέσως και οι δύο βρήκαμε κώδικα επικοινωνίας και φτιάξαμε ένα πρόγραμμα για δυο φωνές με πολύ ωραία κομμάτια “.

(Χάρης Λεμπιδάκης)
http://www.newspistol.com/article.php?id=19790&category_id=70