Οι Soul Destiny είναι ένα μελοδραματικό ελληνικό hip hop συγκρότημα. Δημιουργήθηκε το 2000 από μέλη άλλων μουσικών σχημάτων. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, το στελεχώνουν οι Παναγιώτης Πούλιος και Ιωσήφ Λιάκος. 

Ο Ιωσήφ και ο Παναγιώτης πλαισιώνονται ακόμη από πλήθος συνεργατών, που με κατάθεση ψυχής και μουσικών ικανοτήτων δημιουργούν ένα άρτιο ηχητικά αποτέλεσμα. 

Οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί αγαπούν βαθιά τη λυρική ποίηση και το μελόδραμα που αυτή κρύβει πίσω από κάθε της στίχο. Έχοντας ως βάση την χιπ χοπ μουσική και στολίζοντάς την με τον ελληνικότατο ήχο παραδοσιακών μουσικών οργάνων δίνουν εικόνα και χρώμα στο μουσικό τους κόσμο και κατ’επέκταση και στη ζωή όλων μας. 

Οι μουσικές επιρροές τους, άλλοτε εμφανείς κι άλλοτε καλά κρυμμένες, προκαλούν τον ακροατή να τις ανακαλύψει: διεθνής χιπ χοπ σκηνή, Razastarr, Active
Member, Apokalipsis, Υπόγεια Ρεύματα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Σοφία Παπάζογλου, Διάφανα Κρίνα, Γιάννης Πουλόπουλος, Μάνος Λοίζος,  Άκης Πάνου, Μανώλης Ρασούλης, Ψαραντώνης, Πόπη Αστεριάδη και πλήθος άλλων που ξαφνιάζουν. 

Ονόματα με διαφορετικές πορείες στη μουσική που όμως οι Soul Destiny με μοναδικό τρόπο κατορθώνουν να συνδιάζουν την πιο διαλεχτή ουσία της έκφρασής τους και να στρώνουν το δικό τους μουσικό μονοπάτι.
Το τραγούδι “Στης σιγής τα χρώματα”, στο οποίο το Νέο Κύμα με την κα Πόπη Αστεριάδη συντροφεύει την χιπ χοπ, έρχεται να επισφραγίσει την αίσθηση του νέου πνεύματος που φέρνουν οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί. 
“Σ’αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει” θα περπατήσουν από τον Οκτώβριο μέσα από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Με σεβασμό στην χιπ χοπ, με αγάπη στο ελληνικό στοιχείο, με θάρρος πειραματισμού και πρωτοτυπία. Μέχρι τότε, μας προϊδεάζουν ευχάριστα με 4 τραγούδια προπομπούς, στο e.p τους που τιτλοφορείται “Αλισάχνη”.
Αλισάχνη: το μικρό σύννεφο της θάλασσας που απλώνεται στον αέρα
όταν τα κύματα χτυπούν τα βράχια… μια γεύση γνώριμης αλμύρας στα χείλη…
Αλισάχνη…τα ίχνη που αφήνει το κύμα στην αμμουδιά. 
Έτσι πιστεύουν ότι είμαστε όλοι: 
Χνάρια στην πορεία που ονομάζουμε ζωή…Μια ζωή που η αλήθεια είναι η μνήμη της… Ανοίγεις το παράθυρο της γης, τραβάς μικρές ανάσες ζωής κι εκτιμάς πως εδώ πάνω, η σιγή έχει χρώματα και πως μπορεί ακόμη και η σιωπή να δακρύζει…