Ο Stan, ο αγαπημένος τραγουδιστής κυρίως του θηλυκού γένους, λανσάρει άρωμα.
O Stan, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού γνώρισε μεγάλη αποδοχή από πολύ κόσμο. Τα τραγούδια του τα ακούνε από κορίτσια μικρής ηλικίας μέχρι και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. 
Ο καλλιτέχνης προκείμενου να εκδηλώσει την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο αποφάσισε να λανσάρει ένα άρωμα για να ανταποδώσει και αυτός με την σειρά του την αγάπη του προς τον κόσμο που τον στηρίζει από τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.
Το άρωμα θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα από γνωστό κατάστημα καλλυντικών ειδών και η τιμή του θα είναι προσιτή για όλους. 
«Αυτά τα κορίτσια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυναμική ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για μένα και αυτό το εκτιμώ, το τιμώ και το θαυμάζω απεριόριστα. Ανέκαθεν ένιωθα την ανάγκη να τους ευχαριστήσω, να τους ανταποδώσω με κάποιο τρόπο αυτήν την αγάπη. Έβρισκα πάντοτε διάφορους μικρούς τρόπους για να το κάνω, με τραγούδια, αφιερώσεις ή επικοινωνία μέσω των social media. Έτσι σκέφτηκα το άρωμα!». Περισσότερα…
Πηγή : http://www.tralala.gr