Σήμερα Τετάρτη 28/5 θα εμφανιστεί στο Star channel στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα»…


Η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή «Μίλα» συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά την ήδη επιτυχημένη πορεία τους στο Star, παραμένοντας σταθερά στο περιεχόμενο αλλά και στο καθημερινό τηλεοπτικό ραντεβού με τους τηλεθεατές.


Η Τατιάνα αναδεικνύει και φέτος τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες, που συγκινούν, ενθαρρύνουν, προβληματίζουν, ευαισθητοποιούν και δίνει λύσεις στα προβλήματα, που απασχολούν όλους, με αισιοδοξία.

Με έμφαση στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ανοίγει τον φάκελο πολύκροτων υποθέσεων, συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές ιστοριών, που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Με τον ξεχωριστό τρόπο, που μόνο η Τατιάνα γνωρίζει, συνομιλεί αποκλειστικά με τους καλεσμένους της, κάνοντάς τους να εξομολογηθούν τις δικές τους προσωπικές ανθρώπινες στιγμές, τα σχέδια και τις αδυναμίες τους.

Στο πλατό της εκπομπής συναντάμε ανθρώπους, που ζουν ανάμεσά μας, για να διηγηθούν τις ξεχωριστές τους εμπειρίες.

Η Τατιάνα δεν στέκεται μόνο εκεί. Παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με προτάσεις προσιτές για όλους, ανακαλύπτει μυστικά ομορφιάς, δίνει χρηστικές και έξυπνες ιδέες για να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας, λύσεις, που διευκολύνουν και κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητα του φανατικού γυναικείου κοινού της εκπομπής.

Σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, που συνδυάζει τη high tech τεχνολογία με ξεχωριστές εικαστικές παρεμβάσεις, η Τατιάνα φιλοξενεί, όπως κάθε χρόνο, τους τηλεοπτικούς της φίλους, που έρχονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της εκπομπής και να συμμετέχουν με δικές του παρεμβάσεις, ερωτήσεις και προτάσεις.