Η Starplanet Records είναι μία δισκογραφική εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται σε κυκλοφορίες Ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου.  Ιδρύθηκε το 2003 από τον Παύλο Χριστοδούλου και έχει σαν στόχο την προώθηση και υποστήριξη νέων Ελληνων τραγουδιστών και τραγουδιστριών, τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού.

Σκοπός της δισκογραφικής, είναι η υποστήριξη των καλλιτεχνών, οι οποίοι αναζητούν ευνοϊκούς όρους συνεργασίας και υπεύθυνη και αποτελεσματική Προβολή / Προώθηση των τραγουδιών τους, τόσο στην Ελληνική όσο και στην αγορά του εξωτερικού.
Υποστηρίζουμε το Ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, συνεργαζόμενοι με Ελληνες και ξένους δημιουργούς και με τα καλύτερα studio ηχογραφήσεων.

Οι digital κυκλοφορίες εμφανίζονται σε όλα τα μεγάλα digital stores τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (iTunes Store, Amazon, Wind Plus, Vodafone Music κα)

Η προβολή και η γνωστοποίηση της κυκλοφορίας, γίνεται με την αποστολή emails Δελτίων Τύπου (σε μορφή html με δυνατότητα interactive παρακαλούθησης των ενεργειών του παραλήπτη), σε μία μεγάλη βάση δεδομένων η οποία αριθμεί 10.000+ παραλήπτες και η οποία συμπεριλαμβάνει ενημερωμένες email διευθύνσεις ραδιοφώνων, εφημερίδων, περιοδικών, τηλεοπτικών καναλιών της Ελληνικής επικράτειας, της Κύπρου και της Ομογένειας, με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες εβδομάδες στα airplay charts, στα πραγματικά views στο Youtube και στα αληθινά Likes στο Facebook.

H μακρόχρονη εμπειρία της Starplanet Social Media Expert (θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου), στο digital και social media promotion εγγυάται την επιτυχία, σε ότι αφορά την γνωστοποίηση της κυκλοφορίας τόσο των τραγουδιών, όσο και του καλλιτέχνη.

Εχουμε την δυνατότητα, να επεκτείνουμε την αποστολή των Δελτίων Τύπου και σε άλλες εξειδικευμένες ομάδες παραληπτών, όπως σε μαέστρους, μουσικούς, τραγουδιστές, μοντέλα, επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, εταιρείες παραγωγής, DJ, υπεύθυνους PR, Clubs, Internet Radios & Blogs και γενιώτερα σε ατομα επιρροής του καλλιτεχνικού χώρου.
Οι μεταδόσεις των τραγουδιών τόσο στα ραδιόφωνα όσο και στα τηλεοπτικά κανάλια, παρακολουθούνται αναλυτικά και σε πραγματικό χρόνο απο εξειδικευμένα προγράμματα airplay επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο να χαράζουμε την κατάλληλη στρατηγική προβολής και του προγράμματος εμφανίσεων ανά πόλη, νομό και χώρα.

Starplanet Records
Περισσότερες πληροφορίες :
Παύλος Χριστοδούλου 6997437434
[email protected]

Δείτε εδώ, τις τελευταίες μας παραγωγές…

Λίγα λόγια…

Ο Παύλος Χριστοδούλου, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Προβολής και Προώθησης Starplanet GR Social Media Experts (1999) και των δισκογραφικών εταιρειών Starplanet Records (2011), Voca Records (2012) με στρατηγικό σύμμαχο την Minos EMI a Universal Music company και την Free Records (2015) μία ανεξάρτητη low budget δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες. Πρόσφατα ίδρυσε και την Selenium Records (2015), με στρατηγικό σύμμαχο την Spicy.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, στις 2 Ιουλίου, από πατέρα Ελληνα και μητέρα Ιταλίδα. Εζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και στη συνέχεια μετακόμισε οικογενειακά, στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή των Μαριανών Αδελφών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων) και στη συνέχεια μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά και Επικοινωνία σε Γαλλικό Πανεπιστήμιο, παράλληλα με τις σπουδές του Γραφιστικής και Φωτογραφίας στη σχολή ΠΕΤΡΑ.
Ζεί και εργάζεται στην Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του, τα τελευταία χρόνια σαν ανώτερο διοικητικό στέλεχος μεγάλων εταιρειών του Ιδιωτικού τομέα, στα τμήματα Εμπορικής διεύθυνσης, Marketing και Ανάπτυξης νέων αγορών και ως Σύμβουλος επιχειρήσεων του Ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου Τομέα.

Εχει διατελέσει μεταξύ των άλλων :
Σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού (στον Οργανισμό Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού) για θέματα σχετικά με τον Απόδημο Ελληνισμό.
Διευθυντικό στέλεχος του International Action Art της UNESCO.
Υπεύθυνος ΤΥΠΟΥ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της UNESCO Πειραιά και Νήσων.
Εμπορικός διευθυντής στο τομέα Κινητής τηλεφωνίας σε μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιων.
Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας σε εταιρεία η οπoία δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο, πάνω από μία 40ετία.
Σύμβουλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΟΦΠ), στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας και αναζήτησης χορηγών, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Ανεξάρτητος μουσικός παραγωγός για πολλά χρόνια, συνεργαζόμενος με την Minos EMI σαν εξωτερικός συνεργάτης.

Ασχολείται με την φωτογραφία.
Φωτογραφίες του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στό εξωτερικό. Εχει κάνει ατομικές εκθέσεις και είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής εταιρείας (ΕΦΕ) και μέλος της International Federation of Photographic Art (I.F.P.A.).