Άκης Ρωμανός… νέο τραγούδι με τίτλο “Του Χριστού τα πάθη” από την Starplanet Records με διανομή Minos EMI

0
654

Άκης Ρωμανός
“Του Χριστού τα πάθη”
Μουσική – Στίχοι :  Γιώργος Γιαλετζής
Ενορχήστρωση – Παραγωγή : Γιώργος Γιαλετζής
Κλαρίνο :  Αγγελος Τσακνάκης
Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου

Κυκλοφορεί από την Starplanet Records © 2015 με διανομή Minos EMI

Ακούστε το τραγούδι, κάνοντας click ΕΔΩ

Ο Άκης Ρωμανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.
Κάνοντας τα πρώτα του βήματα σ’ένα οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο μουσική, ο Άκης καταφέρνει να τραγουδήσει πρίν καλά-καλά μιλήσει. Η ενασχόληση του με την μουσική ξεκινάει απο πολύ μικρή ηλικία, ενώ στα δεκατρία του χρόνια θα φοιτήσει στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα με βιολί και θεωρία της μουσικής. Η εξέλιξη του είναι ραγδαία. Έτσι ικανοποιεί ταυτόχρονα δύο επιθυμίες, των γονίων του και την δική του να ασχοληθεί με την μουσική, από διαφορετική όμως οπτική γωνία.

Αργότερα, αφενός έχοντας συλλέξει περισσότερες μουσικές γνώσεις και αφετέρου έχοντας την ανάγκη να τραγουδήσει, θα δημιουργήσει το δικό του ρόκ γκρούπ, κυρίως με φίλους και συμμαθητές, όπου και θα διατηρηθεί για 4 χρόνια. Τελειώνοντας το λύκειο, ξεκινάει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης θα παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα ορθοφωνίας και φωνητικής τοποθέτησης και άλλα πέντε χρόνια αργότερα σε ιδιαίτερα μαθήματα, τα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα…

Ο Άκης ξεχωρίζει από την αρχή, τόσο για το ήθος του όσο και τις ερμηνείες του αλλά και την σκηνική του παρουσία. Έτσι αρχίζει συνεργασίες σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, κοντά σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Ζαφείρης Μελάς, η Άντζυ Σαμίου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Πάολα είναι μερικά απ’τα ονόματα που κατά καιρούς συνεργάστηκε.

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, κάνοντας click ΕΔΩ
https://www.facebook.com/akis.romanos.official