Ο Νότης Σφακιανάκης έπειτα από το τέλος των εμφανίσεων του στο Fantasia και μετά τις τελευταίες του κυκλοφορίες “Δεν υπάρχεις” και “Πως γίνεται αυτό” τις οποίες αγάπησε ιδιαίτερα ο κόσμος, επιστρέφει και είναι έτοιμος για άλλη μια φορά να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Ο τραγουδιστής επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο με τον ράπερ Βο με τίτλο “Έχει να κάνει” το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει μαζί με το ομώνυμο videoclip υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου μέσα από την νέα του δισκογραφική οικογένεια της Panik Platinum. 

Aακούγοντας το teaser μπορούμε να πούμε ότι το νέο τραγούδι έχει να ταρακουνήσει για άλλη μια φορά τα πάντα στο πέρασμα του, με τον τραγουδιστή να ταιριάζει απίστευτα με το ανατρεπτικό ραπ στοιχείο και να μας παρουσιάζει ένα διαφορετικό μουσικό δείγμα από αυτά που μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα με το αποτέλεσμα να τον δικαιώσει για ακόμη μια φορά. 

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο ράπερ Βο ενώ τους στίχους ο ταλαντούχος Νίκος Γρίτσης ο οποίος φέρει στο ενεργητικό του μια σειρά από πολύ μεγάλες επιτυχίες. Το teaser κυκλοφορεί μέσα από την Panik Platinum. 

Ακούστε το εδώ 

Πηγή: http://www.tralala.gr/