Ένα άλμπουμ αφιέρωμα στον Paul McCartney και στη μουσική του πορεία με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών από το χώρο της pop και rock μουσικής βιομηχανίας.
Ο Γουίλι Νέλσον να τραγουδάει «Yesterday», o Μπίλι Τζόελ «Live And Let Die», o Άλις Κούπερ «Eleanor Rigby», o Στιβ Μίλερ «Hey Jude»…

Barry Gibb, Brian Wilson, Billy Joel, Bob Dylan, Willie Nelson, Alice Cooper,Smokey Robinson, Kiss, The Cure.

Διασκευάζουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Paul McCartney, τόσο από τη solo καριέρα του, όσο και από την πορεία του με τους Beatles.

Ένα άλμπουμ – αφιέρωμα στον Paul McCartney και στη μουσική του πορεία με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών καλλιτεχνών από το χώρο της pop και rock.

Η ιδέα, 12 χρόνια πριν και το «A Love for You»

Ο RalphSall, παραγωγός του άλμπουμ, είχε την ιδέα αυτού του project το 2003, όταν δούλευε με τον McCartney πάνω στο κομμάτι «A Love for You» από το άλμπουμ «Ram» που κυκλοφόρησε το 1971. Μόλις πήρε την έγκριση του McCartney, o Sall δημιούργησε μια μπάντα και ξεκίνησε να δουλεύει επάνω στα κομμάτια με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Το διπλό CD περιέχει 34 συνολικά κομμάτια ενώ, κυκλοφορεί σε τριπλό LP, καθώς και σε έκδοση 2CD+DVD, με ντοκιμαντέρ για το making of αυτού του project. Περισσότερα…

Πηγή : http://www.thetoc.gr