Η μαγνητοσκοπημένη παράσταση από το Dorfman Theatre του Λονδίνου θα προβληθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, με αγγλικούς υπότιτλους.

Η νέα θεατρική δημιουργία του πολυβραβευμένου δραματουργού και σεναριογράφου Tom Stoppard με τίτλο «The Hard Problem», έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η μαγνητοσκοπημένη παράσταση από το Dorfman Theatre του Λονδίνου θα προβληθεί στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 9 το βράδυ με αγγλικούς υπότιτλους.

Η Xίλαρυ η πρωταγωνίστρια του έργου, είναι μια νεαρή ψυχολόγος-ερευνήτρια σε ινστιτούτο μελέτης του ανθρώπινου εγκεφάλου, που έρχεται αντιμέτωπη με αδυσώπητα ερωτήματα στον χώρο εργασίας της, όπου συναντώνται η Ψυχολογία και η Βιολογία. Αν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την ύλη, τότε τι είναι η συνείδηση; Αυτό είναι «το δύσκολο πρόβλημα» που φέρνει τη Χίλαρυ σε σύγκρουση με τον Σπάικ, τον πρώτο της μέντορα, τον Λήο, τον εργοδότη της και τον Τζέρι, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του ινστιτούτου όπου εργάζεται. Θα έρθει άραγε κάποια μέρα που οι υπολογιστές και ο μαγνητικός τομογράφος θα απαντήσουν στα ερωτήματα τα οποία θέτει η Ψυχολογία; Στο μεταξύ, όμως, η Χίλαρυ χρειάζεται απεγνωσμένα ένα θαύμα… Περισσότερα…

Πηγή : http://www.protothema.gr