Στο φουλ τις μηχανές βάζει ο ΑΝΤ1 προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος του «The Voice». Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 5 Δεκεμβρίου και όλοι είναι ενθουσιασμένοι τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με το ανεβασμένο επίπεδο των συμμετεχόντων…
Πίσω στο πλατό του «The Voice» επέστρεψαν από τις 5 Δεκεμβρίου οι τέσσερις κριτές του πολύ επιτυχημένου τάλεντ σόου του ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης των Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου κάθισαν και πάλι στις κόκκινες καρέκλες τους, έτοιμοι να υποδεχτούν τους συμμετέχοντες για να ξεκινήσουν οι περίφημες blind auditions. Από τις 2.000 αιτήσεις, αριθμός πολύ υψηλός σε σχέση με τον περσινό, επιλέχθηκαν οι 130 φιναλίστ που θα δούμε να περνάνε από τις λεγόμενες τυφλές ακροάσεις. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο-τρεις μέρες πριν, οι τέσσερις κριτές είχαν κάνει ένα πρώτο γύρισμα για τα βίντεο των κριτών, τα επονομαζόμενα «white box» που θα συνοδεύουν τους coaches καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 
Στην πρώτη αυτή φάση, τα γυρίσματα θα ολοκληρώνονται μέσα σε αυτές τις μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου κι αυτό λόγω των εορτών. 
Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, η παραγωγή θα ξαναμπεί σε εντατικά γυρίσματα, ενώ παράλληλα θα γίνεται και η επεξεργασία του μοντάζ, μιας και ο δεύτερος κύκλος του «The Voice» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Περισσότερα…
Πηγή : http://newsmusic.gr