Θωμάς Δημητρακόπουλος “Απόψε θέλω να χορέψω”… ξεπέρασε τα 360.000 views σε 60 μέρες !!!

0
1401

Το πρώτο digital single του πολλά υποσχόμενου πρωτοεμφανιζόμενου Θωμά Δημητρακόπουλου με τον τίτλο “Απόψε θέλω να χορέψω“… ξεπέρασε τα 360.000 views σε 60 μέρες !!! Το digital single κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες από την Free Records με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου. Την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής και τον στίχο ο Βασίλης Παππάς.

Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί τέλειωσε τις σπουδές του στη μουσική. Ως μαθητής ασχολήθηκε επίσης με το θέατρο και τη ζωγραφική, αλλά τον κέρδισε η μουσική. Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται ενεργά με την μουσική παίρνοντας μέρος σε συναυλίες σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Συμμετέχει σε δίσκους μουσικής και κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Συνεργάζεται με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Από το 2006 έως σήμερα υπηρετεί την εκπαίδευση ως μουσικός, γυρίζοντας έτσι την Ελλάδα και παίζοντας τα τραγούδια του. Το 2016 μπαίνει δυναμικά στη ελληνική δισκογραφία κυκλοφορώντας δύο τραγούδια σε δική του μουσική «Τα λόγια της θλίψης» από την εταιρία «Καθρέφτης ήχων αληθινών» σε στίχους Λίας Κόρρα και το «Χωρίς ρεφραίν σε αφήνω» σε στίχους Αλέξη Σάλα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη του Αγρινίου.