Τόνι Μαυρίδης : “Το μεγάλο project στο εξωτερικό, οι νέες συνεργασίες και ο έρωτας στα χρόνια της καραντίνας”

0
630

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αποτυπώσει ανεξίτηλα σημάδια στον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών και το σενάριο η covid-19 να έχει μακροχρόνια επίδραση στον καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι καθόλου απίθανο.

Οι διαστάσεις της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες είναι τεράστιες και επικίνδυνες. Ωστόσο, οι «δημιουργικές» λύσεις για να βγουν από την κρίση, είναι κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας τους.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης κορυφαίων επιτυχιών Τόνυ Μαυρίδης, το αποδεικνύει εμπράκτως, έχοντας στα «σκαριά» μια σημαντική συνεργασία έξω από τα σύνορα και αρκετές που ήδη «τρέχουν», με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος στη χώρα.

Μιλά για την Πάολα, «μια από τις καλύτερες φωνές της χώρας» για εκείνον, το καλό παιδί του χώρου, Χρήστο Μενιδιάτη και ό,τι τον «δένει» με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Χρήστο Χολίδη.

«Η καραντίνα για εμένα ήταν δημιουργική», δηλώνει στο It’sMyLiFeStyle.gr και μας εκμυστηρεύεται ότι η δύναμή του είναι η σύζυγός του, η Ευαγγελία. Όσο για την επιτυχημένη καριερίστα που βρίσκεται στο πλευρό του, μια φράση της, αρκεί: «Για μένα ο Τόνυ είναι τα πάντα!»

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη και δείτε φωτογραφίες…