Βασιλική Μποτζακάκη… γνωρίστε την ταλαντούχα τραγουδίστρια από την Χαλκίδα

0
823

Η Βασιλική Μποτζακάκη, γεννήθηκε στη Χαλκίδα και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Από τα σχολικά της χρόνια, ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο τραγούδι συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του Ωδείου. Παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας και φωνητικής, βελτιώνοντας την τεχνική της και ανακαλύπτοντας όλο και περισσότερο την αγάπη της για την μουσική.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές τόσο στην Χαλκίδα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ενδεικτικά στο Κουτούκι της Αργυρώς στη Χαλκίδα, στον Ορφέα στην Ερέτρια, στα Αστέρια, στη πλατεία Ψυρρή, στον Μπάμπη Κηφησιάς κα Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Ευδοκία, η Σαμπρίνα, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Ελένη Φιλίνη, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Χριστίνα Φαρμάκη, ο Άκης Δείξιμος κα

Εχει κυκλοφορήση ένα digital single, με τον τίτλο «Να μην σε γνώριζα» από την δισκογραφική εταιρεία Voca Records. Την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Γιαλετζής και τους στίχους η Νίνα Σαμαρά. Η ηχογράφηση της φωνής έγινε στο Studio 111, του Τάκη Αργυρίου και με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.

Μείνετε συντονισμένοι… τα καλύτερα έρχονται