Φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις από τους Boys and Noise, με αφορμή τα γυρίσματα του νέου του video clip, αποκλειστικά στο tralala.gr.

Το φαινόμενο της ελληνικής μουσικής, οι Boys and Noise, επέστρεψε με το νέο single του το οποίο φέρει τον τίτλο “Η επόμενη ημέρα” και συμπεριλαμβάνεται στο sold out άλμπουμ τους “Όλο πιο πολύ”.

Ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Jimmy, που έχουν λατρευτεί όσο κανένας νέος καλλιτέχνης, έχοντας πάντα στο πλευρό τους κορυφαίους παραγωγούς & DJs Playmen και τον συνθέτη Μάριο Ψιμόπουλο, έρχονται κοντά μας με ένα ακόμα big hit που αναμένεται να γίνει επιτυχία.

Σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου, στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, το “Η επόμενη ημέρα” θα μας κρατήσει συντροφιά σε στιγμές μοναξιάς και θα μας ταξιδέψει το μυαλό ευχάριστα.
Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου video clip πραγματοποιήθηκαν το Φεβρουάριο στο κέντρο της Αθήνας έχοντας ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό concept για το πώς αντιμετωπίζεται η «Επόμενη Μέρα» χωρίς την αγάπη και φόντο την υπέροχη πανσέληνο..
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο γνωστός Γιάννης Παπαδάκος, αρωγός στα γυρίσματα είναι για ακόμα μία φορά η Amita Motion που στήριξε και ανέδειξε το συγκρότημα από τα πρώτα του βήματα.

Οι Boys and Noise μίλησαν αποκλειστικά στο tralala.gr για την εμπειρία τους στα γυρίσματα. Διαβάστε όλα όσα μας είπαν παρακάτω.

Άρης
Κάθε γύρισμα έχει και κάτι διαφορετικό. Έτσι και η “επόμενη μέρα” ήταν μια μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για ένα video clip που συνδυάζει την ερωτική ιστορία και τη συγκίνηση, όλα δοσμένα ποιοτικά και με υπέροχες εικόνες από τον Γιάννη Παπαδάκο. Μπορεί το γύρισμα ενός video clip να είναι κουραστικό αλλά το αποτέλεσμα πάντα σε ανταμείβει και ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα όμορφο τραγούδι σαν κι αυτό νομίζω οτι είναι διπλή η χαρά! Εμείς, η εταιρεία μας Panik Records και ο Γιάννης Παπαδάκος, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τώρα είναι η σειρά του κόσμου να το αγαπήσει και να το αγκαλιάσει!

Jimmy
Ο Γιάννης Παπαδάκος μας βοήθησε πολύ στο να βγάλουμε το συναίσθημα του κομματιού αυτού στην κάμερα. Το σενάριο όπως και το συγκεκριμένο τραγούδι είναι εναλλακτικό για το style των κομματιών που κάναμε μέχρι τώρα και πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Βαγγέλης
Πιστεύω ότι το τραγούδι αυτό ταιριάζει απόλυτα με το concept του video clip, διότι πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού που εμείς με την βοήθεια της μελωδικής γραμμής του κομματιού θα τονίσουμε όλα τα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα στα δύο πρόσωπα.  περισσότερα…

Πηγή  : http://www.tralala.gr