Η Γωγώ Bαγενά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με το νέο της τραγούδι – το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες – με τον τιτλο “Μέσα στα μάτια σου” την μουσική υπογράφουν ο Μανώλης Παλαιολόγου και ο Πάρης Καμπούρογλου και τους στίχους η Ανδριάνα Σταθάτου και ο Σάββας Τσαλίκης.

Το νέο τραγούδι, θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Selenium Records, με διανομή Spicy.
Executive Producer : Παύλος Χριστοδούλου

Περισσότερα για την Γωγώ Βαγενά, μπορείτε να μάθετε από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, κάνοντας click ΕΔΩ

Γνωρίστε την Γωγώ Βαγενά...

Η Γωγώ Βαγενά γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία, είχε μια αγάπη στις τέχνες. Η πρώτη της αγάπη εκδηλώθηκε με τον χορό. Παρακολούθησε μαθήματα μπαλλέτου. Στη συνέχεια, κατά την διάρκεια των μαθητικών της χρόνων στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, συμμετείχε στην χορωδία του σχολείου.

Στη συνέχεια, το πρώτο έτος των σπουδών της στο Πανεπιστημιο, παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο. Παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές, άρχισε να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές.

Αυτή η ερωτική της σχέση με την μουσική φαίνεται οτι θα διαρκέσει πολύ – άλλωστε όποιος πέφτει στα δίχτυα της το καταλαβαίνει – και γι’ αυτό τον λόγο υποστηρίξτε τις προσπάθειές της και όλες τις μελλοντικές της δραστηριότητες.

Τώρα βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει το νέο της τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Selenium Records με ψηφιακή διανομή Spicy και με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.


Μείνετε συντονισμένοι… Τα καλύτερα, έρχονται !