Η Μαρίκα Παπάζογλου επιστρέφει… έχοντας στις αποσκευές της, ένα videoclip το οποίο θα μας εντυπωσιάσει και θα συζητηθεί !

Η Μαρίκα Παπάζογλου, η επικεφαλής του συγκροτήματος Positive Red ,επέλεξε την Κύπρο και συγκεκριμένα την Λευκωσία για τα γυρίσματα του νέου της videoclip του τραγουδιού “The end of the world” με τον Κύπριο σκηνοθέτη Θεοδόση Οικονομίδη.

Δείτε το videoclip

 Στη Κύπρο, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τον φίλο της, συνεργάτη Ευθύβουλο Θεοχάρους ο οποίος είχε αναλάβει όλη την παραγωγή, μίξη και ηχοληψία, όλων των τραγουδιών.

Ο ήχος της μπάντας “POSITIVE RED” κινείται στο χώρο του Αγγλόφωνου Ποπ/Ροκ με ατμοσφαιρικά φωνητικά και μελωδικά ριφάκια στο πιάνο και στην κιθάρα που ταξιδεύουν τον ακροατή μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Τραγούδια όπως το “Down the rabbit hole”, “The yellow brick road” δανείζονται στοιχεία απο παραμύθια όπως το “Μάγο του Οζ” και την “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”, ενώ τραγούδια όπως τα “This Butterfly”, “City of Angels” μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα του έρωτα χωρίς ανταπόκριση και της ζωής σε μια μεγαλούπολη χωρίς ουσιαστική επικοινωνία (Los Angeles).

Η Voca Records είναι μία νέα δισκογραφική εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται σε κυκλοφορίες pop / rock ηχογραφημάτων, με Ελληνικό και ξένο στίχο. Εχει σαν στόχο την προώθηση και παρουσίαση αυστηρά επιλεγμένων προτάσεων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, στο μουσικόφιλο κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Την διανομή την κάνει η Minos EMI, με όλα τα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας στρατηγικής συμμαχίας.