Η Voca Records είναι μία δισκογραφική εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται σε κυκλοφορίες της Ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, pop/rock ηχογραφημάτων και συλλογών ambient και chillout, με Ελληνικό και ξένο στίχο, υποστηρίζοντας νέους δημιουργούς.

Εχει σαν στόχο την προώθηση και παρουσίαση αυστηρά επιλεγμένων και ποιοτικών προτάσεων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, στο μουσικόφιλο κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες :
Παύλος Χριστοδούλου – 6997437434
[email protected]

Ενδεικτικες κυκλοφορίες…

Bio
Ο Παύλος Χριστοδούλου, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Προβολής και Προώθησης Starplanet GR Social Media Experts (1999) και των δισκογραφικών εταιρειών Starplanet Records (2011), Voca Records (2012) με στρατηγικό σύμμαχο την Minos EMI a Universal Music company και την Free Records (2015) μία ανεξάρτητη low budget δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες. Πρόσφατα ίδρυσε και την Selenium Records (2015), με στρατηγικό σύμμαχο την Spicy.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, στις 2 Ιουλίου, από πατέρα Ελληνα και μητέρα Ιταλίδα. Εζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και στη συνέχεια μετακόμισε οικογενειακά, στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή των Μαριανών Αδελφών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων) και στη συνέχεια μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά και Επικοινωνία σε Γαλλικό Πανεπιστήμιο, παράλληλα με τις σπουδές του Γραφιστικής και Φωτογραφίας στη σχολή ΠΕΤΡΑ.
Ζεί και εργάζεται στην Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του, τα τελευταία χρόνια σαν ανώτερο διοικητικό στέλεχος μεγάλων εταιρειών του Ιδιωτικού τομέα, στα τμήματα Εμπορικής διεύθυνσης, Marketing και Ανάπτυξης νέων αγορών και ως Σύμβουλος επιχειρήσεων του Ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου Τομέα.

Εχει διατελέσει μεταξύ των άλλων :
Σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού (στον Οργανισμό Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού) για θέματα σχετικά με τον Απόδημο Ελληνισμό.
Διευθυντικό στέλεχος του International Action Art της UNESCO.
Υπεύθυνος ΤΥΠΟΥ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της UNESCO Πειραιά και Νήσων.
Εμπορικός διευθυντής στο τομέα Κινητής τηλεφωνίας σε μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιων.
Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας σε εταιρεία η οπoία δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο, πάνω από μία 40ετία.
Σύμβουλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΟΦΠ), στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας και αναζήτησης χορηγών, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Ανεξάρτητος μουσικός παραγωγός για πολλά χρόνια, συνεργαζόμενος με την Minos EMI σαν εξωτερικός συνεργάτης.

Ασχολείται με την φωτογραφία.
Φωτογραφίες του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στό εξωτερικό. Εχει κάνει ατομικές εκθέσεις και είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής εταιρείας (ΕΦΕ) και μέλος της International Federation of Photographic Art (I.F.P.A.).