“…. Ολα αυτά τα χρόνια έμαθα να αγωνίζομαι και να προσπαθώ για να γίνομαι καλύτερος σ’αυτό που αγαπώ… τη μουσική… το τραγούδι.

Ομολογώ..πως αυτός ο δρόμος.. ο δικός μου ο δρόμος..ειναι δύσκολος, μοναχικός, γοητευτικός και πολλες φορές απρόβλεπτος..

Αυτό είναι και το ωραίο όμως..να αγωνίζεσαι γι αυτό που αγαπάς χωρίς να περιμένεις το δικό σου “αυτονόητο”. Ενα ξέρω οτι δεν ξέρω..παρά μόνο οτι αγαπώ αυτο που κάνω και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι… Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Αντ1 και την παραγωγή του Voice για την τόσο μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε, να φτάσει η φωνή μου στα σπιτια πάρα πολλών ανθρώπων !
Ευχαριστώ ολους τους ανθρώπους που έτρεχαν στην κυριολεξία για μας. Ξέρετε εσεις!

Ευχαριστώ παρα πολύ όλους τους coaches για τα υπέροχα  τους λόγια τόσο μπροστά στις κάμερες αλλα και πίσω απο αυτές και τις συμβουλές τους. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντώνη Ρέμο για τα συγκινητικά του λόγια καθ όλη τη διάρκεια του show… μου έδωσαν πραγματική δύναμη να συνεχίσω… και Βεβαίως την coach μου – Δέσποινα Βανδή –  για τα πολύ όμορφα τραγούδια που μου έδωσε να πω και για το πως εκφράστηκε για μένα!

Τέλος θα ήθέλα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα μοναδικά και υπέροχα μηνυματα σας και τη συμπαράσταση σας!

Σας ευχαριστώ απο καρδιάς !

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν στo VOICE !

Ομολογώ πως… ο δικός μου ο δρόμος μ’έχει χρόνια διαλέξει… και ειναι πολυ όμορφο το ταξίδι…”

(το κείμενο δημοσίευεται όπως ακριβώς και στην ανάρτηση στο Facebook)

Σου ευχόμαστε ολόψυχα και από καρδιάς, κάθε επιτυχία.
Τώρα ξεκινάνε τα ωραία !!!!!