Ο Charlie Puth έδωσε μορφή στη συνάντησή του με τη Selena Gomez.
Ο παρθενικός δίσκος του Αμερικανού τραγουδιστή με τίτλο «Nine Track Mind» κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους φέροντας συνεργασίες με συναδέλφους του όπως η Meghan Trainor, ο Shy Carter και φυσικά η Selena Gomez.
Το «We Dont Talk Anymore», η συνεργασία του Charlie Puth με τη Selena Gomez είναι ένα tropical house κομμάτι με dance επιρροές που γράφτηκε σε… ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Charlie Puth εμπνεύστηκε τη γραμμή της κιθάρας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ιαπωνία, τα beat προστέθηκαν στις Φιλιππίνες και τέλος, τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στο Λος Άντζελες.
Μερικούς μήνες αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης έδειξε το τραγούδι στη Selena Gomez σε ένα after party των MTV VMA, προτείνοντάς της να πει το δεύτερο κουπλέ.
Το «We Don’t Talk Anymore» στάθηκε αφορμή για βρεθούν και στην πορεία μαζί οι δύο φωνές. Συγκεκριμένα, ο Charlie Puth συνοδεύει τη Selena Gomez στην παγκόσμια περιοδεία της «Revival» που είναι εν εξελίξει.
Στο video του «We Don’t Talk Anymore» παρακολουθούμε στην ίδια οθόνη τις παράλληλες ζωές των πρωταγωνιστών μέσα στην ίδια πόλη, δίχως όμως να συμμετέχει η Selena Gomez – σε αντίθεση με τον Charlie Puth.
Πηγή : http://www.music.net.cy