Την προώθηση του παγκόσμιου δισκογραφικού της ντεμπούτου με τίτλο “So Good” συνεχίζει δυναμικά η Zara Larsson, ύστερα από την κυκλοφορία του στις 17 Μαρτίου μέσω της Epic Records και της TEN Music Group.

Η 19χρονη τραγουδίστρια από την Σουηδία, η οποία αποτελεί μια από τις πιο φρέσκες παρουσίες στη μουσική βιομηχανία αυτή την στιγμή, μας παρουσίαζε από το 2015 το ένα hit single μετά το άλλο, προετοιμάζοντας τον δρόμο για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου.

Παραδίδοντάς μας ολόφρεσκα κομμάτια, όπως τα “Lush Life”, “Never Forget You”, “Ain’t My Fault”, “I Would Like” και το ομότιτλο “So Good”, αλλά και με επιτυχημένες συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Tinie Tempah στο εκρηκτικό “Girls Like” ή με τους Clean Bandit στο μελωδικότατο “Symphony”, η νεαρή Zara μας απέδειξε πως ήρθε για να μείνει για τα καλά!

Έτσι, πρόσφατα μας παρουσίασε το νέο της videoclip για το κομμάτι “Don’t Let Me Be Yours”, το οποίο όπως φαίνεται μάλλον θα αποτελέσει και το επόμενο επίσημο single της, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Το κομμάτι γράφτηκε από την ίδια μαζί με τον Ed Sheeran, αλλά και τους Steve Mac και Johnny McDaide και αποτελεί με σιγουριά ένα από τα πιο δυνατά του δίσκου.

Το videoclip του “Don’t Let Me Be Yours” σκηνοθετήθηκε από τον Daniel Kaufman και έκανε την πρεμιέρα του στις 12 Μαΐου.